Mariela's Fresh Link - Pleasing Mariela The World Over.

Mycket att välja på

Posted Oct. 24, 2017, 2:11 p.m. By mariela Tags: Hus o hem

Det finns så mycket att välja på när det kommer till att inreda ett hem och se vad det är man ska hitta på och vad man kan göra för att det ska bli så mysigt som möjligt. Ja det krävs lite eftertanke om man ska få det som man vill ha det och se att det blir sådär fint som man önskar. Så man behöver inte stressa fram något utan man kan ta det lite i taget och se om det går att få det att bli så fint som man önskar sig.
Det finns saker att välja att ha i huset och sen saker att ha i trädgården, och det är ju härligt att man har så många alternativ samtidigt som det kan göra det lite svårt att bestämma vad det är man ska välja för något .

Mysigt med olika saker

Ja det är mysigt med iite olika saker och olika stilar tycker jag, om jag hade ett stort hus så skulle jag vilja inreda det olika i varje rum för att på så sätt få uttryck för olika stilar och idéer som man har. Sen så vore det mysigt med en badtunna på gården så att man kan samla familj och vänner att bara njuta tillsammans med en.
Ja det är många saker som jag hade velat ha om jag hade ett hus, just nu har vi lägenhet så man får ju inte plats med allt som man önskar och vill ha så då får man drömma sig bort så länge och se vad det är som kommer att passa bäst och vad det är man verkligen behöver och kommer att trivas med.
Men det är kul att det finns så många valmöjligheter och man har så mycket som man kan välja på och det gör det hela väldigt kul och spännande.